sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Loimia ja kuteita uudistuu: Kokeilenpa Blogsya

Tämän piti olla paras saatavilla oleva bloggaussovellus iPadille. Joku Matt Elliot sitä suositteli. No, osasin hakea sovelluksen applestoresta ja ladata iTunesin kautta tähän kivaan näpeltimeen. Nyt kun vielä oppisi laittamaan kuvan...

No onnistuihan se tuommoisen puolen tunnin äheltämisen jälkeen. Ohjeitakin oli pakko lukea ihan pikkaisen.

Tämä loistokas kuva on otettu iPadilla tietokoneen näytöltä ja sitten siirretty kameran rullasta google-tilin kautta tähän tekstiin. Kunhan olin ensin sallinut blogsyn tunnistaa sijaintini asetuksista - siis iPadin asetuksista ( ei blogsyn asetuksista, mikä sekin kesti älytä jotain kymmenen no viisi minuuttia).

Enpä olisi uskonut, viime toukokuussa, kun päätin hankkia iPadin bloggausta helpottaakseni, mihin nörtteilyyn se minut johtaakaan. Ja näin kauan kesti, ennenkuin EHKÄ mobiilibloggaus vihdoin onnistuu. Kunhan vielä otan jonkun pilvikuvapalvelun käyttöön, ettei tarvitse ottaa kuvia tällä läpyskällä.

Huomenna ehkä sitten varsinaiseen asiaan - loimiin ja kuteisiin, kirjaimellisesti. Puolitoista kuukautta on siitä kun päivitin blogia viimeksi, ilahduttavaa oli huomata, että siitä huolimatta lukijoita oli ollut mukavasti.

Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti